Geluk in Volle Bloei

Door zenleraar Cuong Lu

Een 10-daagse retraite. Groep B4.

Data: groep B4– 26 mei t/m 4 juni 2023
Aanvang op de eerste dag om 20.00 uur; het is mogelijk al in de loop van de middag aan te komen; einde op de laatste dag na de lunch.

Kosten: € 1.040,— (vrij van btw) incl. overnachtingen, en alle verblijfkosten. Huisvesting in tweepersoonskamers.

Voornoemde kosten zijn exclusief Dana (zie uitleg onderaan).

Programma: Stilte en veel tijd voor verschillende meditaties hebben de nadruk in deze retraiteperiode, waarin jouw manier van zijn welkom is. Ook de maaltijden verlopen in stilte. Dagelijks is er een lezing als onderdeel van de ochtend. De meeste dagen starten om 06.00 uur en eindigen om 21.00 uur.

Reis: per auto vanaf Utrecht 896 km (8.48 uur); vanaf Rotterdam 795 km (8.12 uur); met de trein: Rotterdam-Bellac (7.30 uur); met het vliegtuig Amsterdam-Limoges (Frankrijk). We kunnen je van het treinstation Bellac afhalen.

Inschrijven: inschrijven kan onderaan deze pagina.
Toelichting

We hebben training in geluk nodig. We zijn goed getraind in het denken, maar we zijn niet getraind in het herkennen van geluk. Geluk is er, maar dikwijls herkennen we het niet. We zoeken naar geluk als een idee, een object van ons denken. Geluk is puur. Het is zo waar en stabiel als de zon aan de hemel. Geluk is een waarheid, heeft om aanwezig te zijn geen oorzaak nodig, en is als voeding in ons dagelijkse leven onmisbaar.

Wil je je inschrijven voor dit event?

Dat kan door op onderstaande knop te drukken en vervolgens je gegevens in te vullen. Na de betaling ben je automatisch ingeschreven.
Inschrijf- en deelnamevoorwaarden

Afzeggen
Tot 6 maanden voor aanvang van het programma kunt u nog afzeggen. U bent dan alleen € 25,– administratiekosten verschuldigd.
Tot 3 maanden voor aanvang van het programma bent u 30% van de kosten verschuldigd.
Tot 1 maand voor aanvang van het programma bent u 50% van de kosten verschuldigd.
Tot 2 weken voor aanvang worden de deelnamekosten volledig berekend.
Ook wanneer u tussentijds deelname aan een groep afbreekt, blijft u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Niet doorgaan van een groep
Indien een groep ‑ om welke reden dan ook ‑ niet door kan gaan, dan krijgt u daarvan zo tijdig mogelijk bericht en worden de door u betaalde deelnamekosten op uw rekening teruggestort.

Algemeen
Deelname aan groepen, retraites of individuele begeleiding geschiedt altijd op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart u zich akkoord met dit uitgangspunt.

Dana
Wat is Dana?

Voor alle groepen worden alleen de zuivere verblijfkosten vermeld. Daar wordt dus geen enkele winst op gemaakt. Daarnaast wordt ‑ naar boeddhistisch gebruik ‑ tijdens het programma een gift verwacht. Dit heet ‘Dana’. De hoogte van de Dana wordt door uzelf bepaald, in overeenstemming met uw financiële mogelijkheden en de waarde voor u van het gebodene. U wordt verzocht zich te realiseren dat de leraren van Dana moeten leven, en er verantwoordelijk mee om te gaan.

Jouw bestelling
Total: 
Vul hieronder je gegevens in en ga door naar de betaalpagina.
Voor- en achternaam
Email
Telefoonnummer
Geboortedatum
Adres + Huisnummer
Postcode + Woonplaats
Opmerkingen
Heb je een voucher? Neem dan contact met ons op.
Bij het indienen van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden